Duplex u Padovi

Padova (Italia)

Izradili smo idejni projekt interijera i eksterijera duplexa u Padovi namijenjenog prodaji te stvorili moderne i kvalitetne prostore za život. Investitorima koji grade objekte za prodaju kvalitetne vizualizacije podižu prezentaciju objekta na višu razinu, dajući značajan doprinos atraktivnosti ponude i ubrzavajući proces prodaje.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu, a dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Unutarnji i vanjski prostori često se promišljaju na potpuno novi način kako bi se uklonile fizičke prepreke koje stoje na putu kvalitetnijem načinu života. Upravo je takav pristup dizajnu i posvećenost svakom detalju razlog zašto domaći i strani klijenti ostaju vjerni CTI-u, kod svake svoje nove investicije.

Naš studio za dizajn interijera i eksterijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećen stvaranju najboljih rješenja, bilo da se radi o privatnoj rezidenciji, stambenoj zgradi, vili za odmor, boutique hotelu, spa ili restoranu.

Idejni projekt interijera i eksterijera duplexa u Padovi